Puig & Sand wordt:

D&G Expertises Taxaties Schaderegelingen Arbitragezaken Rechtsbijstand B.A.

Taxateurs en schade-experts in kunst, sieraden, diamanten (ruw en gepolijst) en kostbare kleurstenen.

Puig & Sand wordt

2023 is een bijzonder jaar voor Expertisebureau Puig & Sand, het markeert ons 25-jarig jubileum en dat mag gevierd worden!

 

Met veel trots en tevredenheid blikt ons kantoor terug naar het parcours dat afgelegd is geweest sinds het kantoor zijn activiteiten heeft opgestart in januari 1998. Door de jaren heen heeft de familie Sand ervoor gezorgd dat het kantoor Puig & Sand een schitterende vertrouwensrelatie heeft opgebouwd met zijn directe partners en cliënteel. Wij kijken met veel appreciatie terug naar de inspanningen die familie Sand heeft geleverd in de afgelopen jaren.

 

In 2020 is er een nieuwe wind gekomen door het kantoor en is Puig & Sand officieel overgenomen door Sara Ramlochan en Alexander Bierinckx.

Achter de schermen is er hard gewerkt om onze dienstverlening verder te optimaliseren naar de toekomst en naar onze partners toe en zijn wij verheugd aan te kondigen dat Puig & Sand voortaan zijn activiteiten zal verderzetten onder onze nieuwe bedrijfsnaam D&G Expertisebureau.

 

De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om gericht en duurzaam te innoveren en daarmee haar toegevoegde waarde te vergroten. Deze wijziging vormt meteen ook de aanleiding om een aangepast bedrijfslogo en vernieuwde website te presenteren.

 

D&G Expertisebureau dankt hun partners, branches, koepels en verzekeraars voor het vertrouwen dat zij geven in ons kantoor en kijken samen met U uit naar een volgende mijlpaal.

 

D&G Expertises

Onze Experten

Sara Ramlochan

Gemologist & Fine Art Appraise

Sara Ramlochan

Gemologist & Fine Art Appraise

Alexander Bierinckx

Senior Consultant

nl_NLDutch